pátek 29. července 2011

Gmail pro Android v2.3.5 přidává označení specifické vyzvánění a synchronizovat poštu priority jedinou možností

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/gmail-v2-3-5-for-android-adds-label-specific-ringtones-and-sync/:
Pokud máte rádi Gmail a potřebujete přístup na cestách již pravděpodobně víte, že Google Android je platforma je nejlepší způsob, jak získat přístup, a s v2.3.5, že stačí kliknout je to čím dál lépe. Horní dvě novinky tentokrát patří možnost synchronizovat pouze prioritu zprávy (šetří baterie a udržet důležité zprávy na Bay) a možnost individuálně nastavit upozornění a vyzváněcí tóny pro některý z etiket ve složce Doručená pošta. Android Market stránky jsou stále ukazuje verzi 2.3.4.1, ale úspěšně aktualizován přes trh, na našich zařízení . Také jsou nové funkce, jako je zapamatování "Zobrazovat obrázky" pro specifické odesilatele, přepínač pro lepivé zprávy akce ve všech směrech, stejně jako zvýšení celkového výkonu a TalkBack odečítače obrazovky podporu.

Gmail pro Android v2.3.5 přidává označení specifické vyzvánění a synchronizovat poštu priority jedinou možností původně objevila na Engadget na čt. 28 červenec 2011 20:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android Market | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat