pátek 29. července 2011

Alibaba oznamuje "cloud-Powered" Aliyun OS, K-Touch telefon W700

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/alibaba-announces-cloud-powered-aliyun-os-k-touch-w700-phone/:
Připraven pro další mobilní operační systém ? Alibaba jistě je, že právě představila svůj Aliyun OS. Nového účastníka na trhu bude zřejmě třeba "plně kompatibilní" s aplikací z Android přes vlastní Waterloo stylu emulační vrstvy . Nevíme přesně, jak to bude fungovat, ale když přijde září jsme si zjistit, kdy nový OS lodě na rebranded Tian Hua K-Touch, W700, za 2680 jen (nebo kolem $ 416). Jsme také zájem o firmy pevně sevřené cloud služeb s uživateli obdrží 100GB uložit své "kontaktní informace, protokoly volání, textové zprávy, poznámky a fotografie" - přístupný z obou PC a Aliyun třímající telefonů. S plány do budoucna pro tablets a "jiné zařízení" v dílech, spolu s nepřetržitým zmiňovat od Baidu , ty z vás, odhodlaný k silné konkurenci OS chtít, aby zvážila přemístění do Číny.

Pokračovat ve čtení Alibaba oznamuje "cloud-Powered" Aliyun OS, K-Touch telefon W700

Alibaba oznamuje "cloud-Powered" Aliyun OS, K-Touch telefon W700 původně objevila na Engadget na pá. 29 červenec 2011 05:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat