pátek 29. července 2011

Mobilní telefony jsou nebezpečné / není nebezpečný: malý uličníci v centru pozornosti

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/cellphones-are-dangerous-not-dangerous-little-tykes-under-the/:
V drsné a bubnové debaty kolem mobilních telefonů má schopnost způsobovat rakovinu , obě strany se dohodly, že naše mláďata - opravdu, některé z nejtěžších uživatelů - může být zvýšené riziko pro mobilní vyvolané nádory. Podle studie zveřejněné v časopise Journal of National Cancer Institute, rádiové emise z mobilních zařízení proniknout mnohem hlouběji do mozku dětí, a v případě malého uličníci věku pět až osm, jejich noggins absorbují dvakrát energie průměrný dospělý. Toto, kombinoval s jejich vývoj nervové soustavy, přinesl zájem o blaho našeho nejmladšího mobilního zdatné občany, a vedl k evropské studii o téměř 1000 (informovaný?) Účastníků. Data byla sbírána po dobu čtyř let, který se spoléhal na vlastní způsoby hlášení, kde bylo zjištěno, že mladí lidé nemluví příliš často, a obvykle odeslané textové zprávy místo toho - velké překvapení, že?

Zatímco dlouhodobá rizika zůstávají neznámé, vědci k závěru, že "velká a bezprostřední riziko z mobilních telefonů způsobuje mozkových nádorů u dětí vyloučit." Jinými slovy: malý Suzy se nezačnou objevovat se nádorových buněk přes noc. I když starých rodičů může najít útěchu v nejnovější výzkum, mohli byste zvážit ukončení krátký dávat zlomyslný darebák neomezený hlasový tarif. Konec konců, stále šíří drby nejlépe na školním dvoře.

[Obrázek svolením Derek Olson (flickr) ]

Mobilní telefony jsou nebezpečné / není nebezpečný: malý uličníci do popředí pozornosti, původně objevila na Engadget na Pá. 29 červenec 2011 04:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj The Wall Street Journal | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat