pátek 15. července 2011

Chevy Volt invazi do New Yorku policejní vozový park, aby policisté všechny nové způsoby, jak Taze bros

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/chevy-volts-invade-nyc-police-fleet-give-cops-all-new-ways-to-t/:
New York je chlapci v modrých brzy budou moci plížit na zločince s ještě větší jemnost, a to díky nové elektrifikované vozidel ve městě představila včera. V rámci ekologické iniciativy starosty Michaela Bloomberga PlaNYC, má 70 nových elektromobilů byl přidán do města parku veřejné aut, v naději, že snižování emisí a vytvořit "zelenější, větší New York City." Spojení síly deset Ford Transit Connect nákladní přívěsy, deset Navi-hvězdičkový E-hvězdičkový nákladní auta a plné 50 Chevy Volt - některé z nich bude sloužit jako tým auta NYPD. Tyto nově příchozí, bude rozdělena mezi devět různých odděleních, 360 připojení jiné město plug-iny už vrní cestu po pěti čtvrtích. Bloomberg se také pracuje na přidání EV s armádou v New Yorku na 13.000 taxíků - které jsme naprosto v pohodě s, tak dlouho, dokud nejste minivanů . Zip přes přestávku spíše Homeric tiskové zprávě.

Pokračovat ve čtení Chevy Volt napadnout NYC policie vozového parku, aby policisté všechny nové způsoby, jak Taze bros

Chevy Volt invazi do New Yorku policejní vozový park, aby policisté všechny nové způsoby, jak Taze Bros původně objevila na Engadget na Pá. 15 červenec 2011 01:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog zelená | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat