pátek 15. července 2011

Engadget opatřené základním nátěrem: Použití měřítek

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/engadget-primed-using-benchmarks/:
Nátěrem jde do hloubky na technoblábolů uslyšíte na Engadget každý den - jsme sáhnout hluboko do každé téma historie a co přinese život. Podíváme-li navrhnout kus technologie, abychom mohli rozebrat? Napište nám na linku nátěrem * na * * Engadget dawt * com.


Zíráte do smartphone, si uvědomíte, že tam něco chybí. Zvládá vše, co chcete, aby se - velmi dobře, mohli bychom přidat - ale to, co zbývá otvor vyplnit? Pomůžeme vám se s tímhle: Chcete vychloubání práv. Musí existovat způsob, jak čelit svým přátelům s důvěrou, že jo? Vše, co potřebujete, je trochu pošťouchnutí správným směrem, a v tomto vydání Engadget opatřené základním nátěrem, dáme vám, že tolik potřebný strčit vysvětlením kritérií.

Možná jste viděli jsme mluvit o standardy v našem hodnocení. Budeme je budete používat odhadnout relativní výkonnosti jednotlivých zařízení, ale diskutovat o Linpack skóre moc neznamená, aniž by hlouběji do něčeho, co to vlastně znamená. Které aspekty výkonu do těchto měřítek měřit a jaké techniky se používají? Jak moc se můžeme spoléhat na ně při rozhodování o nákupu? Čtěte dál a po přestávce za celý kopeček.

Pokračovat ve čtení Engadget opatřené základním nátěrem: Použití měřítek

Engadget opatřené základním nátěrem: Použití měřítek původně objevila na Engadget na Pá. 15 červenec 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat