pátek 15. července 2011

Microsoft Store rozšířit prodejní přítomnosti do roku 2014, je nakupování PC redundantní

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-store-to-expand-retail-presence-by-2014-makes-shoppin/:

Microsoft opravdu chce pověsit na skvělé děti v obchoďáku. Nebo alespoň jeho park maloobchodní zadnice vedle likes elegantní obchody Apple - na záznam z 86 obchodů do roku 2014. Víme, že většina z vás poškrábání vaší hlavy myšlení, "Microsoft obchod? Nemyslíte Best Buy?" Ano, ale my ne. MS-značkové oblečení, začala se vynořovat v roce 2009 a 11 místech již tečkování naši mapu, provozní ředitel Kevin Turner doufá, že další závod Windows vlajky v Kalifornii, Floridě a většina severovýchodu. Připomínky k Ballmer vedené společnosti maloobchodní expanze přišlo v roce 2011 Worldwide Partner Conference, a soustředil především na výhody zákazníků. Určitě je příjemné vidět bývalého trhu monopolní catering pro nás plebes, ale jsme větší zájem o hvězdy D-list a nevhodné tance určené doprovázet slavnostním zahájením.

Microsoft Store rozšířit prodejní přítomnosti do roku 2014, je nakupování PC redundantní původně objevila na Engadget na Pá. 15 červenec 2011 15:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Venture beat | zdroj CNET | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat