pátek 15. července 2011

Roboti pro lidstvo pomáhat doma, Scratch vaše svědění (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/robots-for-humanity-help-around-the-house-scratch-your-itch-vi/:
Roboti pro lidstvo? To rozhodně není posměšek naše představa nadcházející apokalypsy kyborg . A to by nemělo, vzhledem tohoto společného úsilí je ušlechtilý cíl je pomoci zdravotně postiženým s každodenní domácí práce většina z nás považuje za samozřejmost. Projekt spolupráce mezi Willow garáž a Georgia Tech je zdravotnictví Robotics Lab, pracuje se zdvihem obětí Henry Evans vytvořit vlastní uživatelská rozhraní, která mu ovládnutí lidské podpůrných PR2 robot. Tyto na míru, head-tracking rozhraní umožnily mute částečně ochrnutý holení tváře i Scratch dříve nedostupný deset let svědí - to vše s pomoci dráp na přátelské bot. Je to soucitu kybernetických tech jsme zvyklí vídat přijde z Japonska , a vítají pomoc pro postižené komunity po celém světě. Klikněte přes přestávku video demo Henry a jeho robotický kamarád.

Pokračovat ve čtení Roboti pro lidstvo pomáhat doma, Scratch vaše svědění (video)

Roboti pro lidstvo pomáhat doma, Scratch vaše svědění (video) původně objevila na Engadget na čt. 14 červenec 2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Willow Garáž | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat