pátek 15. července 2011

SpaceX přestávky zemi v Vandenberg Air Force Base, pokračuje v přípravě na rok 2013 Falcon Heavy startu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/spacex-breaks-ground-at-vandenberg-air-force-base-continues-pre/:
Konec amerického raketoplánu program, mám vás ? Nezdá se, že postupně SpaceX, která je stále čiperný a supění se spolu s plány na jeho odvážlivý Heavy Falcon . Společnost nedávno zoral půdu na východě komplexu 4 na Vandenberg Air Force Base, která Elon Musk se dítě bude volat domů, příští rok. S dvakrát užitečné zatížení až na oběžné dráze kapacity Boeing a Lockheed Delta IV Heavy, a na třetinu nákladů, firma doufá, že její nejnovější bude ohlašovat novou éru cenově dostupných 100 milionů dolarů na trh. Pokud vše půjde podle plánu, bude 22-příběh monstra mají své inaugurační trh v roce 2013, což je - jak je nám sdělováno - nejsilnější americké rakety Saturn V, protože hnal kosmické lodi Apollo na Měsíci. Cenově dostupná, raketa-boostin "PR vás čeká po přestávce.

Pokračovat ve čtení SpaceX přestávkami zemi v Vandenberg Air Force Base, pokračuje příprava na rok 2013 Falcon Heavy startu

SpaceX přestávky zemi v Vandenberg Air Force Base, pokračuje v přípravě na rok 2013 Falcon Heavy startu původně objevila na Engadget na čt. 14 červenec 2011 21:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj SPACE.com | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat