pátek 15. července 2011

Microsoft se sebere pár domén souvisejících Sony, internet běží amok s pověstí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-snatches-up-a-pair-of-sony-related-domains-internet-r/:
Sony-Microsoft.com
Firmy Popadla doménových jmen pro ochranu své značky není nic nového, ani je to zajímavá (není-li tato společnost se stane být Bank of America, a doménu otázka BrianMoynihanSucks.com). Ale nedávno pár posledních zápisů Microsoft vzbudil naši zvědavost. Lidé z Redmondu zvedl i Microsoft a Sony-Sony.com Mirosoft.com, což vyvolalo spekulace, že vše od Sony-Ericsson WP7 sluchátko Playboxu 720 je na cestě. Tento krok je třeba poznamenat, už jen proto, že firma nemá vlastní domény podobné, jako je LG-Microsoft.com nebo HTC-Microsoft.com. Samozřejmě, mohlo by to být něco tak všední jako společná marketingová kampaň pro notebooky Sony nebo vůbec nic - prostě budeme muset počkat a uvidíme.

[Díky, Joonas]

Microsoft se sebere pár domén souvisejících Sony, internet běží amok s pověstí původně objevila na Engadget na Pá. 15 červenec 2011 11:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WinRumors | zdroj WHOIS , (2) , NeoGAF | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat