pátek 15. července 2011

Samsung Galaxy S II mohou být určeny pro Bell 21.července za 150 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/samsung-galaxy-s-ii-may-be-destined-for-bell-july-21st-for-150/:

Čas vyrazit arašídové máslo a sirup, lidi, protože Bell je žvanil. Kanadská mobilního operátora vypadalo vše nastaveno na 21 červenci zahájení vysoce prestižní Samsung Galaxy S II , podle výpisu z Best Buy Kanady, ale stránka je bohužel vytáhl. Když to bylo žít, galaktické pokračování byla cena za $ 150 s tříletým závazky, a kdyby to byla pravda, že by Bell první severoamerické dopravce nabízí hot-prodávat Android zařízení - i když to jistě nebude poslední. Strana byla přijata se na žádost Bell, aby je možnost oficiálně oznamuje, že zařízení? Bylo to zpoždění? Nebo to bylo jen špatné? Když už jsme hádat, je to první možnost - to je určitě, vlajková loď telefon, který si zaslouží fanfáry - budeme hodit čtvrtletí, kteří chtějí dobře v naději, že naše sny příští čtvrtek.

Samsung Galaxy S II mohou být určeny pro Bell 21.července za 150 dolarů původně objevila na Engadget na čt. 14 červenec 2011 23:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Sirup Mobile , PocketNow | zdroj Best Buy Kanada | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat