pátek 15. července 2011

Nintendo DS Stále outselling 3DS dvě ku jedné

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KLHP9vvIIPk/:

Je to asi příliš očekávat, že dražší nový handheld by okamžitě sesadit jeho předchůdce, ale pochybuju, že Nintendo je příliš šťastný, že spotřebitelé kupují více než dvakrát tolik, jak DSes 3DSes . Ve stejné době, prodej více než půl milionu kapesních počítačů za měsíc, není úplně špatné zprávy jeden.

Podle verze Nintendo tisku:

Nintendo prodalo více než 800.000 kombinaci hardwarových jednotek v červnu. To zahrnuje 386.000 kusů Nintendo DS ™ řady systémů, 273.000 Wii ™ systémy a 143.000 Nintendo 3DS systémy. Každá řada produktů viděl dvouciferný růst v předchozím měsíci, a celý život v USA instalovanou základnu pro systém Wii překročil třicet šest milionů kusů.

Pro ně dobré! Faktem je, že zatímco 3DS je přesvědčivý systému, jeho náklady a nedostatek her pro vraha to znamená, že příjem je povinen být na pomalé straně - v porovnání s DS, která má knihovnu Megahits sahá let.

To znamená, že 3D Ocarina času, je vlastně docela senzační i přes malou uživatelskou základnu:

Po necelých dvou týdnech na pultech obchodů, The Legend of Zelda ™: Ocarina času ™ 3D pro Nintendo 3DS ™ přenosný zábavní systém dokončen v měsíci jako číslo 2 nejprodávanější videohry v jednotlivých platformě, s více než 283.000 prodaných kusů, v závislosti na nezávislé skupiny NPD, která sleduje prodej videoher ve Spojených státech.

Poněkud zavádějící způsob, jak říct, že je to druhá nejprodávanější hra, která je k dispozici pouze v jednom systému. # 1? InFamous 2 pro PS3, věřte tomu nebo ne.



Žádné komentáře:

Okomentovat