sobota 18. června 2011

RIM akcií hit pětileté low: Ach, jak mocné poklesly

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/rim-shares-hit-a-five-year-low-oh-how-the-mighty-have-fallen/:
Bývaly doby, kdy RIM vlastnil smartphone prostor s revolučním BlackBerry push e-mail vybavené. A stále existuje mnoho lidí, kteří nemohou žít bez dobré fyzické klávesnice a BBM. Ale i přes společnosti 4,9 miliardy dolarů v příjmech a 695 milionů dolarů v zisku od 1. čtvrtletí 2011 , RIM akcií se propadl na nejnižší cenu za posledních pět let. Co se změnilo od té doby ony opojné dny, kdy to vypadalo, jako kdyby byl Pearl do každé kapsy? Jak mnozí z vás vědí, Androidi a iPhone si vybojovaly velký kus na trhu se smartphony, a to především na úkor společnosti RIM. Jistě, Blackberry OS 7 se blíží a scénáře se pohybuje, aby pomohl společnosti získat půdu pro Android a IOS, ale jen čas ukáže, jestli tyto nejnovější snahy z Waterloo může zastavit rostoucí příliv iPhone a malý zelený roboty.

RIM akcií hit pětileté low: Ach, jak mocné klesl původně objevila na Engadget na pá. 17 červen 2011 21:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Market Watch | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat