sobota 18. června 2011

Microsoft dostane antimonopolní pořádku Skype nákup, připravuje neuvěřitelně velkým bankovním převodem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/microsoft-gets-antitrust-okay-for-skype-purchase-readies-shocki/:

Podívejte se, svět - Microsoft právě přešel Další překážkou v jeho snaze spolknout celou Skype . Dneska byl v USA uveden na schválení antimonopolních největší společnosti Microsoft (navrhované) akvizice, čistit cestu pro všechny druhy Windows / Xbox / Zune týkající se VoIP vylomeniny. I když mnoho z nich stále ještě zpochybňují logiku, Skype neustále přineslo asi 145 milionů uživatelů v tabulce za měsíc, i když se neustále krvácela peníze. Ať tak či onak, zdá se, v případě, že účetní v Redmondu jen dostal FTC svolení k přestěhování $ 8.5b z jednoho sloupce do druhého, a počáteční investice tak, budeme doufat, že pro mnoho aktualizované funkce jako plán útoku se rozvine .

Microsoft dostane antimonopolní pořádku Skype nákup, připravuje neuvěřitelně velkým bankovním převodem původně objevila na Engadget na Pá. 17 červen 2011 23:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Yahoo | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat