sobota 18. června 2011

Insert Coin: Air Guitar tah pro iPhone (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/insert-coin-air-guitar-move-for-iphone-video/:
V Insert mince, se podíváme na novou vzrušující tech projekt, který vyžaduje finanční prostředky před tím, než mohou zasáhnout výroby. Pokud se chcete na hřišti projekt, prosím pošlete nám tip s "mince Insert" jako předmět.


Nejsme si jisti správnou vzduchu kytaristů by někdy zvážit přidání bonafide vybrat své drahocenné imaginární zábava, ale co když drobná plastové trsátko by zase ty tahy na strunné akustiky, že více než jen slyšíte? To je myšlenka přesunout kytara Air, 50 dolarů detekce pohybu kytara vybrat, který spojí s vyhrazeným iPhone aplikace pomocí jednoho doku připojené řetězce. Myslích za Přesun nejsou ničím novým designu výrobku - Colin Karpfinger vytvořil Thumbies, přísavky na základě ovládání her, příslušenství pro iPhone, a Ronald Mannak zahájila další freestyle elektronické hračky, včetně V-Beat AirDrums a AirGuitar - tak Pokud se splní jejich 25.000 dolarů finanční cíle jsme si představit, že budeme mít velmi solidní iPhone příslušenství na našich rukou.

39 dolarů slib se dostanete za tah s 20 procentní slevu, a slib 49 dolarů bude bez vás vybrat z první zásilky, a tak budete brnká pryč měsíc před lidi v první skupině. Tvůrci mají zatím zavázat k datum odeslání, ale přes hlavu na Kickstarter Pokud chcete učinit závazek, nebo skok přes přestávku intro video a aktuální informace o našem posledním Nejlepší produkt ZionEyez .

Pokračovat ve čtení Insert Coin: Air Guitar tah pro iPhone (video)

Insert Coin: Air Guitar tah pro iPhone (video) původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Kickstarter | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat