sobota 18. června 2011

Týden v Apple: iPhone odemčený a soud novinky habaděj

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_EzlFMThRK0/week-in-apple-unlocked-iphones-and-lawsuit-news-galore.ars:

Už jsme všichni vzpamatoval z WWDC vyvolané zákalem ještě po minulém týdnu Apple oznámení? Pokud nemáte, a budete muset dohnat na tento týden hlavní zprávy Apple, jsme tady pro Vás. Nejen, že jsou tam nový iPhone 5 a iPad pověsti sítnice displej, iPhone 4 kupci v USA mohou nyní získat odemčené verze. Apple také vyrovnala své patentové spory s Nokia zatímco stojí nová značka soudní spory, a jsme udělali rozhovor nezávislý hudební label o tom, proč si myslí, že Apple se vyrovnat s iCloud je špatné řešení. Čtěte dál!

Zpráva: iPhone 5 v závěrečné zkoušky, může být nedostatek 3G FaceTime na Verizon : Příští generace iPhone je pravděpodobně na cestě k vydání září, protože je údajně v posledních stádiích testování. Verizon zákazníci mohou zkrátka, i když, jak dopravce ještě dokončit podporu FaceTime hovory nebo OTA aktualizace softwaru.

Unlocked iPhone 4 k dispozici v USA, ale to vás bude stát : Už je to dlouho, než přišel, ale Apple se konečně začalo prodávat odemčené verze iPhone 4 ve Spojených státech. Přístroj je k dispozici v černé a bílé, ale jen verze GSM je prodáván jako odemčené.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat