sobota 18. června 2011

ChevronWP7 Labs se útěk z vězení své Windows Mobile se souhlasem společnosti Microsoft

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/chevronwp7-labs-will-jailbreak-your-windows-phone-with-microsoft/:
ChevronWP7 Labs
Microsoft získal jen sám lodní náklad geek-Cred a udělal Apple a Sony vypadají dost špatně v procesu. Věděli jsme, že Windows Phone tým hrál pěkný s jailbreakers z ChevronWP7, ale netušil, jak příjemné dva byl dostane. Dnes oznámila, že vývojáři ChevronWP7 Labs se otevře brzy, se souhlasem Redmond, která uživatelům umožňuje načíst homebrew aplikace na svých mobilních telefonů. Na rozdíl od nástrojů z iPhone Dev Teamu , bude tato služba není zadarmo. Místo toho budou mít zákazníci k vykašlat malý poplatek přes PayPal - ale my jsme si jisti, že mnozí z vás jsou více než ochotni zaplatit za rozumnou cenu, aby se zabránilo řazení na kočku a myš Hra o jablko hraje s hackery od roku 2007.

ChevronWP7 Labs se útěk z vězení své Windows Mobile s Microsoft souhlasem původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 13:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj ChevronWP7 | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat