sobota 18. června 2011

Nintendo říká jeden Wii ovladač na U konzole, okrádá hráč dva další obrazovky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/nintendo-says-one-wii-u-controller-per-console-robs-player-two/:
U Wii podporuje vícenásobné obrazovky, ovladače, hry, bude používat pouze jeden na dnes
Nintendo tablet ve stylu Wii ovladače U vyvolal několik otázek, když to bylo oznámeno na E3. Otázky typu "Co je to za šílené hry budou používat tu věc," a "Kolik bude stát druhá řadič stojí?" Druhá, přinejmenším, byla zodpovězena. Nic. Ty nepotřebují. Nintendo Satoru Iwata nedávno prohlásil v rozhovoru, že hry získávat více než jeden Wii ovladač U nejsou považovány za zatím - i když je to možné. Naše vlastní Ittosai nám říká, že Iwata řekl Diamond Online, že Wii U technicky možné podporovat více obrazovce ovladače, ale že další desky by bylo příliš drahé k prodeji na vlastní pěst. Iwata dále řekl, že konzole by se loď s jedním, a že herní vývojáři by měly navrhnout tituly za předpokladu, že každá konzole pomocí jediného ovladače Wii U. Hráč číslo dvě bude muset spokojit s dobrou "ol Wiimote, a dokonce i Satoru sám připouští, že existuje spousta z těch okolo.

Nintendo říká jeden Wii ovladač na U konzole, okrádá hráč dvě další obrazovky původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 15:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Diamond Online | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat