sobota 18. června 2011

Netflix má svátek: Sony táhne filmy, nové možnosti pásma, žádné další DVD API přístup a soud

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/netflixs-day-sony-pulls-movies-new-bandwidth-options-no-more/:
Ve zjevné ódu na Rebecca Black, Ice Cube a libovolný počet filmů těla spínače, Netflix má neuvěřitelně aktivní pátek, tak sedět, zatímco my se vám až na rychlost. Sony Pictures filmy z Play Starz již nejsou k dispozici (na jakémkoliv zařízení, a to pouze pro Xbox 360 tentokrát) v důsledku "smlouvu na dobu určitou otázku", podle oficiálního blogu. Podle NewTeeVee, problém je "IP rozdělení společné zemědělské politiky", které bylo dosaženo díky explozivnímu růstu v Netflix, ale žádné slovo o tom, kdy film se vrátí, budete chybět, že ostatní kluci. Až potom, bylo Národní asociace neslyšících, která podala žalobu ve Springfieldu, MA proti Netflix a tvrdila, že neposkytnutí skrytých titulků ve všech streamování obsahu vloží to v rozporu se Američané s postiženími jednají. Netflix prohlásil posledních 30 procent z titulů bylo subbed se plánuje dosáhnout 80 procent do konce roku, ale tisková zpráva (a titulkem YouTube video), aby v případě, že jako lídr v oblasti streamování videa, měl by to dělat lépe.

Netflix také klidně dal USA předplatitelům přístup ke stejné možnosti řízení šířky pásma poskytované Kanaďany před několika měsíci. Nová Správa nastavení Quality Video (viz výše) lze nalézt v Váš účet části, a pokud se snažíte zůstat v bandwidth čepice nebo prostě pořád vidět vyrovnávací paměť, měly by vám pomohl ven i za cenu několika málo bodů. Jako by to nestačilo, Netflix Tech Blog vymačkané ve zprávách, že je konec přístup k "DVD-funkce související s" pro aplikace, pomocí jeho Open API později v tomto roce. Tento krok je zřejmě příprava na rozšíření vysílání mezinárodní, takže pokud se snažíte řídit disky prostřednictvím třetí strany, co se může brzy změnit.

Netflix má svátek: Sony táhne filmy, nové možnosti pásma, žádné další DVD API přístup a soud původně objevila na Engadget na Pá. 17 červen 2011 23:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hacking Netflix , (2) | zdroj Netflix Blog , Netflix Tech Blog , NAD | e-mail

Žádné komentáře:

Okomentovat