sobota 18. června 2011

Firefox 5 vyklouzne před plánovaným termínem, dostane oficiální 21.června

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/firefox-5-slips-out-ahead-of-schedule-gets-official-june-21st/:
Firefox 5 vyklouzne před plánovaným termínem, dostane oficiální 21.června
Mozilla slíbil vyšší obnovovací cyklus jeho lstivý webový prohlížeč, po vydání Firefoxu 4 , a to z dobrého tento slib naplnit. Dostali jsme slovo, dnes ráno, že finální verze Firefoxu 5 je nyní k dispozici ke stažení na FTP serveru Mozilly, pouhých 12 týdnů po poslední re-up. Poslední inkarnace s sebou přináší podporu pro CSS animace a dostupnější Do-Not-sledovat nastavení - je nyní k dispozici v horní části panelu Ochrana osobních údajů - ale nebude vidět hodně ve způsobu vylepšení GUI. Samozřejmě, pokud chcete hrát na jistotu, a vyhnout se na poslední chvíli vylepší, vždy můžete odložit, až dostane oficiální verze 5, ale to, co je legrace v tom? Pokud jste se již dostali do ruky Sly Fox, dejte nám vědět své myšlenky v komentářích níže.

[Díky, Haseeb]

Firefox 5 vyklouzne před plánovaným termínem, dostane oficiální 21.června původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 16:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechnoBolt | zdroj Mozilla (Linux) , (Mac) , (Windows) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat