pátek 17. června 2011

Sharp Telefon SHI12 návštěvy FCC, chlubí svou 3D kamerou ve výkresech

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/sharp-aquos-phone-shi12-visits-the-fcc-flaunts-its-3d-camera-in/:
Je to vzácné , že jsme vidět Sharp Aquos telefonů je tady v USA, ale jeden model, alespoň by se dělat dlouhé cestě ve Spojených státech. Sluchátko nazval CMDA SHI12 jen vyčistila FCC, a po srovnání kresby ve zprávě záběry zařízení jsou již na trhu, jsme si jistý, že je to IS12SH, že Sharp oznámil v Japonsku před pár týdny. I když zpráva je obvykle stručné, pokud jde o specifikace, to potvrzují, že telefon má 8 megapixelů 3D chovat-stát před kamerou, Bluetooth, FeliCa , GPS, tri-band a CDMA (B0 / B3 / B6) připojení. A i když to není v podání, pokud je to opravdu IS12SH, tak to také má 4,2-palcový QHD displej a běží Android 2.3 (nebo tak nějak jsme doufali, stejně). Samozřejmě, že podání FCC neznamená, že to bude někdy dosáhne dopravce nebo jdou do prodeje ve Spojených státech, období. Ale v případě, že není, neříkej, že jsme neměli dát hlavy nahoru.

Pokračovat ve čtení Sharp Aquos Telefon SHI12 návštěvy FCC, chlubí svou 3D kamery ve výkresech

Sharp Telefon SHI12 návštěvy FCC, chlubí svou 3D kamerou ve výkresech původně objevila na Engadget na pá. 17 červen 2011 12:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat