pátek 17. června 2011

Real Racing 2 HD bezdrátové dual-obrazovka hry s iOS 5 na iPad 2 hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/real-racing-2-hd-wireless-dual-screen-gaming-with-ios-5-on-ipad/:

Je to jen týden poté, co Nintendo představila dvěma displeji hraní na Wii U na E3, ale Apple iOS 5 beta je již přináší velmi podobnou zkušenost s obývacím pokojem - mnoho měsíců předtím, než je Nintendo nejnovější konzole Očekává se, že loď. Jsme instalovali iOS 5 na iPad 2 a Apple TV , a vzal si poslední verzi Real Racing 2 HD pro zkušební jízdy, který umožňuje dvěma displeji hry přes AirPlay bez nutnosti 39 dolarů adaptér Apple AV . Ostatní hry jako Angry Birds , prostě zrcadlo iPad na displeji (a poměr stran) na HDTV, ale Real Racing proudy 16:9 HD video.

U této hry (a my jsme si představit mnoho dalších přijít), můžete použít iPad jako regulátor - a to jak při procházení menu a v závodě režimu - v průběhu hry se objeví pouze na TV (i když tablet se zobrazit některé životně důležité orgány, a mapu trati). Je tu patrné zpoždění mezi iPad a Apple TV při použití AirPlay, který může být problém u her, kde načasování je důležité, jako je Rock Band , ale nezdálo se, které nás při hraní Firemint zpět na závodní hra. Celkově AirPlay nabízí plynulé hraní bez jediného škytnutí - překvapující, vzhledem k IOS 5 stačí kliknout na beta minulý týden. Je těžké to praktické práva bez demo video, takže skok přes přestávku exkluzivní pohled na bezdrátové dual-obrazovka hry na iPad a Apple TV.

Pokračovat ve čtení Real Racing 2 HD bezdrátové dual-obrazovka hry s iOS 5 na iPad 2 hands-on (video)

Real Racing 2 HD bezdrátové dual-obrazovka hry s iOS 5 na iPad 2 hands-on (video) původně objevila na Engadget na Pá. 17 červen 2011 11:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Firemint | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat