pátek 17. června 2011

Motorola je WiFi Xoom získá přístup k Google filmy, právě včas na víkend

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/motorolas-wifi-xoom-gains-access-to-google-movies-just-in-time/:
Těžko říct, proč se Google rozhodl vrátit jeho filmů aplikace z první 3G nabité tablets sportovní Android 3.1 (menší testbed, snad?), ale vypadá to, že to bude úplně jedno, mnohem déle. Už jsme obdrželi několik tipů dnes večer o tom, že Google Movies si nyní mohou stáhnout přímo z Android Marketu přes Wi-Fi pouze Xoom tablets, ačkoli někteří vidí litanie chyby serveru, když se snaží ve skutečnosti službu využívat. To znamená, že jsme neviděli žádné problémy zde na Engadget HQ, takže je možné, že několik uzly jsou stále ještě pracuje se na vybraných serverech. Dej to Vír a dejte nám vědět, jak to dopadne v komentáři níže, a pokud jste hrdým majitelem Galaxy tab 10,1 ... No, asi jste také hrdým majitelem vlastnost s názvem "trpělivost".

[Díky všem, kdo poslal to v]

Motorola je WiFi Xoom získá přístup k Google filmy, právě včas na víkend původně objevila na Engadget na Pá. 17 červen 2011 01:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android Market | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat