pátek 17. června 2011

Web řízené Tweeting Roomba je dokonalou bouři DIY Magic

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/web-controlled-tweeting-roomba-is-a-perfect-storm-of-diy-magic/:
Web řízené Tweeting Roomba
Existují tři věci, které zajistí vaše DIY projekt nějakou pozornost: dal na Roomba , základna je na Adruino , nebo je pípání. Do všech tří a dobře, máte nerdgasm vyvolávající trochu Make krmiva. Vytvoření vidíte výše, je web řízený Tweeting Roomba rozdmýchala v Instructables členských matchlighter pomocí řady 500 vakuum a bot Není na skladě WiFly štít pro Arduino. Autonomní čistič může být spuštěna odkudkoliv je tu připojení k internetu a aktualizace Twitter, aby vás krok s jeho stav (Ahh! Dock sladké dock). Zatímco pan matchlighter byl tak laskav a poskytnout pokyny pro budování své vlastní, je hodně aktuální kódování ponecháno na vás. (Jsme líní, dejte nám stačí zkopírovat a vložit sakra!) Pokud si myslíte, že máte programování kotlety, nastartování zdroj odkaz na návod a podívejte se na originálu Twitter krmení na větší pokrytí odkaz.

Web řízené Tweeting Roomba je dokonalou bouři DIY magie původně objevila na Engadget na Pá. 17 červen 2011 13:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Instructables | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat