pátek 17. června 2011

UK mobilní společnosti se zaměří na Google Wallet, chtějí v akci na NFC

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/16/uk-mobile-companies-take-aim-at-google-wallet-want-in-on-the-nf/:
UK Mobile společnosti platební platforma
Ach Google, můžete si nemyslel, že jsi chtěl mít všechny mobilní platby legraci ne? I když jste beta testování v New Yorku a San Francisku několik velkých jmen přes rybník se snaží ovládnout celé království. Vodafone, Telefonica, a vůbec všude (joint venture mezi Orange a T-Mobile) je kombinací síly k vytvoření mobilních plateb a marketingový systém, který bude mít na Google peněženku a nabídne dříve, než se rozběhnout v britských ostrovech. Tato platforma bude otevřena všem příchozím, včetně Google, (víte, v případě, že rozhodne peněženku záležitost pouze v USA) a společnosti zavázaly, aby data o zákaznících z rukou třetích osob. Projekt je stále ve velmi rané fázi vývoje, ale mobilních operátorů nejsou Dilly laškoval - oni očekávají, že jejich úsilí nese ovoce NFC do konce roku.

UK mobilní společnosti se zaměří na Google Wallet, chtějí v akci na NFC původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 19:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Wall Street Journal | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat