pátek 17. června 2011

Tilto osobní transportér vypadá sedí Segway, se koblihy v Argentině parkovišti

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/16/tilto-personal-transporter-looks-like-seated-segway-does-donuts/:

Vzpomínám si, jak Segway revoluci v osobní dopravě? Ani jsme se, ale tento Tilto jednoho pracovníka elektromobil opravdu chceš jít místech. Stejně jako kolem parkoviště - "Manos libres!" Pojmenovaný pro dvoustupňový manévru budete používat pro svou práci (náklon a jít), je možné je napájen z baterie Tilto vpřed, vzad a do stran na maximální rychlost 20 km / h (12 mph) bez nutnosti pedály nebo volant. Budete mít možnost cestovat 15 km s každým zdarma, ale to by vám dostatek času na skóre dopravní jízdenky ve Velké Británii , nebo vrátit do bezpečné vzdálenosti od křičících fanoušků po další koncert v Arizoně. Tilto je něco víc než "prototipo experimentální" V tomto okamžiku, aniž by datum vydání nebo nějaké plány na výrobu, ale role kolem přelomu vidět, jak to funguje.

Pokračovat ve čtení Tilto osobní transportér vypadá sedí Segway, se koblihy v Argentině parkovišti

Tilto osobní transportér vypadá sedí Segway, se koblihy v Argentině parkovišti původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 17:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Tilto | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat