pátek 17. června 2011

Apple rozšiřuje patent stížnost Samsung zahrnovat více zařízení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/apple-expands-patent-complaint-against-samsung-to-include-more-d/:
Sledování všech obvinění letu tam a zpět v probíhající patent povyku mezi Apple a Samsung? Pak máme strach, budete muset aktualizovat vyhodnocením znovu, jako Apple nyní mění svou stížnost s několika ještě větší jazyk než dříve, a rozšířit rozsah zařízení zapojených v obleku. Podle Apple, nabíjení Droid, infuze aplikuj 4G, Nexus S 4G, Galaxy tab 10,1, Galaxy S II a několik dalších zařízení Samsung jsou také porušuje patenty na otázku, která nyní celkem osm ve všech (dvou dříve součástí byly vyhozen, ale tři nové byly přidány). Pokud jde o to silnější jazyk, Apple nyní říkají, že Samsung "byla ještě odvážnější" než ostatní konkurenti v kopírování svých výrobků, a že je vytvořil "produkty, které očividně napodobit vzhled produktu Apple vydělávat na úspěchu Apple má." Hit zdroj níže uvedený odkaz pro kompletní FOSS patenty "zhroucení změny.

[Díky, Fayez]

Apple rozšiřuje patent stížnost Samsung zahrnovat více zařízení původně objevila na Engadget na Pá. 17 červen 2011 15:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroj FOSS patenty | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat