středa 15. června 2011

DataBot myši a HDD koncepcí dávají váhu soubory, povzbudit data čistky (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/15/databot-mouse-and-hdd-concepts-give-weight-to-files-encourage-d/:
Myši byly výpočetní základ, protože dost blízko k úsvitu PC, ale oni nenabízejí mnoho, pokud jde o informace o on-screen dat jste interakci s. Co když vystupoval fyzické zpětnou vazbu tip tě k věci, jako je velikost souborů, které se pohybujete v okolí? Dvou německých studentů na tuto otázku odpověděl pravděpodobně ještě předtím, než měl šanci se zeptat. Výsledkem je sice chladné koncept, který zpomaluje role myši, čímž soubory pocit hmotnosti na základě velikosti jejich obsah. "Dýchat" funkci lze také vodítko vám na tom, kolik daný soubor byl použit. Také stojí za zmínku je jejich DataBot Pevný disk koncept, který rozšiřuje a smlouvy na základě množství prostoru je vyčerpána. Video podivně realistické periferií po přestávce.

Pokračovat ve čtení DataBot myši a HDD koncepcí dávají váhu soubory, povzbudit data čistky (video)

DataBot myši a HDD koncepcí dávají váhu soubory, povzbudit data čistky (video) původně objevila na Engadget na st. 15 červen 2011 16:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Roman Travnaté | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat