středa 15. června 2011

Konzole vs PC Redux: jak mobilních her, zcela změní průmyslu (opět)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/15/console-vs-pc-redux-how-mobile-gaming-will-reshape-the-industr/:
Konzole vs PC Redux: jak mobilních her, zcela změní průmyslu (opět)
Jsou to rostoucí hrozbu, tyto jednoduché hry s jednoduchými vzory, jednoduché ovládání a jednoduchou grafiku. Oni nenabízejí plnou, prémie zkušenost, že skutečnou hráči chtějí. Oni nejsou hardcore dost. Oni nejsou natolik vážné. Jsou prostě příliš ... ležérní.

V 90. letech to byly všechny stížnosti se používá k popisu posílení konzole hrozbou. Tehdy mladší mi plýtval jeho skrovný příjem na místní Babbage nebo Electronics Boutique, obchody plné PC hry v lepenkových krabicích - konzole tituly sestup do několika málo polic. Nebylo by to trvat dlouho, pro ty, kteří konzole převzít obchody a, podél cesty, celý průmysl. Mezi roky 1998 a 2006 jen konzole prodeje softwaru více než zdvojnásobil, z 2,5 miliardy dolarů do 6,7 miliardy dolarů, zatímco objem prodeje PC her klesla z 1,8 miliardy dolarů na 970 milionů amerických dolarů. Dokonce i FPS, kdysi výhradní doménou PC, konzole je nyní podnik, s Call of Duty: Black Ops zahajuje na 4,9 milionu prodeje na Xbox 360 a PS3. PC verze, zatím, prodal méně než 400.000 kopií (NPD koncentrovaný je v prodeji s Nintendo DS a Wii verze).

Kdo se stará o dávné historii? Pokud jste hráč, měli byste, protože se to děje znovu. Tentokrát však její hráči konzole lobbing stejné bědování na Angry hráčů Bird, slova Přátelé narkomany, a někdy-záludný ovoce Ninjas. Jak smartphony a tablets získat silnější, specializovaný herní stroj vypadá víc a víc kuriózní. Kde kdysi software podporovaný hardware v jedna velká šťastná rodina, to je vše stále spíše ... nesouvislý. Pro hráče, jako jsem já, to je trochu znepokojující. Pokud app herní konzole, co dělá pro ty konzole jsem na PC scéně před deseti lety, hodně divoké zvěře studia budou mít problémy, a mnoho hráčů se bude toužit po dobré 'ol dnů.

Pokračovat ve čtení konzole vs PC Redux: jak mobilních her, zcela změní průmyslu (opět)

Konzole vs PC Redux: jak mobilních her, zcela změní průmyslu (opět), původně objevila na Engadget na st. 15 červen 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat