středa 15. června 2011

AI soutěže jámy paní Pac-Man proti duchy v Manichean boji naší doby (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/14/ai-competition-pits-ms-pac-man-against-ghosts-in-the-manichean/:
Zatímco svět bez dechu čeká na Pac-Man televizní reality show , University of Essex se konalo programování soutěž hrát, že ostatní žluté Chomper. Paní Pac-Man vs Ghost tým soutěže postavilo 13 závodníků z devíti různých zemí proti sobě, aby zjistili, kdo by mohl vytvořit největší nepolapitelný paní Pac-Man nebo wiliest duch gang. Účastníci kódované rutiny pro titulní hrdina nebo Blinky, Pinky, Inky, a Sue, s organizátory pak běžící programy proti sobě na Java-založené hrací pole. Nejvyšší jeden-hra skóre šel do Atif, který nasbíral 69240 bodů ve srovnání s duchy DarkRodry, zatímco duch týmu Legacy2TheReckoning držel RandomMsPacMan na pouhých 410 bodů. Další soutěž se bude konat v srpnu, tak rozhýbat svůj kódování prsty, Pac-Maniacs. Do té doby, popruh na pokrývky hlavy a fandit na vašem kole žlutý hrdina ve videu níže.

Pokračovat ve čtení AI soutěže jámy paní Pac-Man proti duchy v Manichean boji naší doby (video)

AI soutěže jámy paní Pac-Man proti duchy v Manichean boji naší doby (video) původně objevila na Engadget na út. 14 červen 2011 19:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Paní Pac-Man versus Ghost tým | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat