středa 15. června 2011

D-Link MainStage Widi 2.0 adaptér staví váš notebook na televizi, jsou méně nebezpečné, než to zní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/14/d-link-mainstage-widi-2-0-adapter-puts-your-laptop-on-the-tv-is/:
D-Link MainStage
To bylo jen otázkou času, než D-Link vstoupil Widi třepit . I když Intel tlačí výrobce k balení bezdrátové displeje tech do notebooku prakticky každý (a dokonce i několik tablets ), možnosti skutečně získat, které se živí na vašem televizoru byly vzácné. Rozhodně nepopsatelný MainStage adaptér vám alespoň jednu větší výběr a od té doby, může se pochlubit Widi 2.0, můžete paprsek video 1080p a 5.1 prostorový zvuk do vašeho domácího kina z až 33 metrů - to vše při budete i nadále procházet a chat na malé obrazovce. Najdete je nyní ve všech obvyklých místech (Newegg, Best Buy, Amazon, atd. ..) za 129,99 dolar, ale naši sousedé na sever do Kanady budou muset počkat až do července, aby si jejich hokej-milující rukavice na jedno. Podívejte se na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení D-Link MainStage Widi 2.0 adaptér staví váš notebook na televizi, jsou méně nebezpečné, než to zní

D-Link MainStage Widi 2.0 adaptér staví váš notebook na televizi, jsou méně nebezpečné, než to zní původně objevila na Engadget na út. 14 červen 2011 23:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat