středa 15. června 2011

Shazam dodává LyricPlay, umožňuje chovat jako jste věděl, že slova k té písni celou dobu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/15/shazam-adds-lyricplay-lets-you-act-like-you-knew-the-words-to-t/:
Vzpomeňte si na píseň, která hrála v baru v noci, že jste prostě musel znát jméno? Jste zatkli ven iPhone a vystřelil do Shazam označit, že zelenáč, a teď, když to mám ve své sbírce, takže můžete znovu prožít, že navždy magické poprvé slyšel. Ale ať se stalo bezprostřední uspokojení? A protože když to bylo možné, aby si píseň bez tápání prostřednictvím texty? Dnes ráno je upgrade na populární hudby značkování app má záda - prémie verzí služby byly přidány funkce LyricPlay, který synchronizuje na skladbu, kterou posloucháte, zobrazuji jeho slova, jak to hraje. Tato funkce je v současné době k dispozici na 6 dolarů Shazam a Encore (Shazam) Red aplikace pro iPhone a iPod touch. Pracuje s 25.000 plus písně a roste, a je nastaven, aby se stal prokletím barmanů 'po celém světě v polovině příštího týdne.

Pokračovat ve čtení Shazam dodává LyricPlay, umožňuje chovat jako jste věděl, že slova k té písni celou dobu

Shazam dodává LyricPlay, umožňuje chovat jako jste věděl, že slova k písni, která po celou dobu původně objevila na Engadget na st. 15 červen 2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat