středa 15. června 2011

Comcast se pochlubit novým Xfinity průvodce Facebooku tie-iny čtvrtek (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/14/comcast-to-show-off-new-xfinity-guide-with-facebook-tie-ins-thur/:

Díky jednomu z našich čtenářů dostat brzy instalovat, už jsme kopali do hloubky příští generace Comcast Xfinity TV DVR, ale ve čtvrtek Brian Roberts ukáže ho v plném rozsahu (spolu s "novými rychlosti širokopásmového připojení") na rok 2011 NCTA kabelu Show. Podle tiskové zprávy nové průvodce, který spojuje internetového obsahu s TV vysílání budou zahrnovat úpravy a sdílení vázána na Facebooku a spolu s hardwarem postaven Pace s CPU Intel. Detail, že jsme čekali na je, když to bude upgrade žalostný boxů v současné době k dispozici v naší krku z lesa, ale do té doby máme další tipovací poděkovat za zdůraznění cache demo video zveřejněné na portálu pro počáteční testery v Gruzii . 17-minutové kompilaci pruvodce videa je vestavěné výše, jen se snaží, aby slintat příliš tvrdý na HD formátu UI.

[Díky, Cypherstream]

Pokračovat ve čtení Comcast předvést nové Xfinity průvodce Facebooku tie-iny čtvrtek (video)

Comcast se pochlubit novým Xfinity průvodce Facebooku tie-iny čtvrtek (video) původně objevila na Engadget na út. 14 červen 2011 17:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Comcast spektra webový portál | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat