čtvrtek 9. června 2011

Dell Streak 10 Pro tablet zahájit v Číně letos v létě, může v USA dostat příští rok

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/dell-streak-10-pro-tablet-to-launch-in-china-this-summer-us-may/:
John Thode , viceprezident Dell pro mobilní zařízení, sdílí Honeycomb-ochucené úryvek z jeho společnosti tablet plán s CNET. 10-palcový Android tablet, že jsme viděli na veletrhu CES a podezření by mohla být s námi v tomto měsíci bude skutečně bude dělat jeho debutovat v létě, podle Thode, ale její uvedení na trh bude Čína, ne USA. Ten poukazuje na řadu "inhibitory a překážky k úspěchu" v domovině společnosti Dell - jako jsou například mobilní nosiče modely diktovat ceny, které dusí přijetí tablets a uživatelé jsou vědomi "toho, co přesně Android přináší" - jako příčiny kola Rock je atypický rozhodnutí. Pruh 10 Pro, jak to bude oficiálně být známý, přichází s Honeycomb-standardní rozlišení 1280 x 800 displej, okraj-to-edge povrchu skla, dva fotoaparáty (jeden z nich dosáhl 5 megapixelovým res), SD karty slot, tloušťka 12 mm, a 1080p přehrávání videa schopností s laskavým svolením nespecifikované NVIDIA Tegra dual-core procesor. Další přístaviště umožní 10 Pro působit jako USB host a zároveň rozšiřovat jeho propojení s HDMI, Ethernet, a, samozřejmě, sada portů USB. USA mohou ještě dostat, aby si tuto štědrost možností, ale my jsme řekli, že se nestane do roku 2012. V tu chvíli budeme pravděpodobně mít chuť na čerstvější, icier verze Android.

Dell Streak 10 Pro tablet zahájit v Číně letos v létě, může v USA dostat příští rok se původně objevila na Engadget na čt. 09.6.2011 02:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNET | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat