čtvrtek 9. června 2011

Apple iCloud přináší dříve zakoupené aplikace z mrtvých

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/apple-icloud-brings-previously-purchased-apps-back-from-the-dead/:
Bědovat čas jste obnovili svůj iPhone, a že ztratil milovanou VLC app , protože to je již k dispozici na App Store? Hlavu vzhůru, je tu iCloud za to. Tato služba vám umožní re-stáhnout všechny aplikace, které jste dříve zakoupené na některý z vašich IOS zařízení - včetně zabil aplikací. Rozhodli jsme se dát mu víru, zkoušení naše štěstí s iPhone 3GS hučení podél na IOS 4.3.3. Při prohlížení v sekci Nákup App Store, jsme spatřili Tris, app, která nebyla k dispozici téměř tři roky. Jistě by stačilo, my lisované iCloud ikonu a během několika sekund, ol 'Tetris klon byl zpět v akci. Takže pokud jste byl jedním ze čtyř lidí, kteří stáhli jsem Rich před tím, než byl zabit, budete jistě těšit, že 1.000 dolarů investice pro nadcházející roky.

Zach Honig přispěly k této zprávě.

Apple iCloud přináší dříve zakoupené aplikace z mrtvých původně objevila na Engadget na Čt. 09.06.2011 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CDFX Apps | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat