čtvrtek 9. června 2011

Exkluzivně: Dell prototyp 7-palcový tablet touts slide-out split QWERTY klávesnice

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/exclusive-dells-prototype-7-inch-tablet-touts-slide-out-split/:
Whoa. Každý tak často, obra v Round Rock vystrkuje hlavu, že se nad vodou tak dlouho, aby vztáhl opravdu okouzlující design , ai když to není Adamo , je to rozhodně brát nejčerstvější jsme viděli na tablets ve velmi, velmi dlouho času. Galerie pod vitríny prototyp, který je lenošení v top společnosti Dell tajné laboratoře, 7-palcový břidlice, která je ozdobena slide-out klávesnice. Řekl klávesnice, je však téměř typické - to je houpací split-key design, že to není vůbec nepodobné virtuální rozložení nedávno představila v rámci IOS 5 a Windows 8 . Tak daleko jak my můžeme říct, celou abecedu současné a účtování, a tam je zadní kamera, která bude více než rádi, aby vaše dítě příští oslavu narozenin trochu trapné. Mimo to, že jsme žádné jiné detaily pórů nad, ale to je bezpečné říkat, že budeme dělat naše darnedest to změnit. Jo, a pokud jste pochybovat, že tato věc má budoucnost jako real-obchod produktu, je tu výstřel jižně od těchto slov velice předvede to, co vypadá, že je komerční / press render. Delicious.

Exkluzivně: Dell prototyp 7-palcový tablet touts slide-out split QWERTY klávesnici původně objevila na Engadget na st. 08.06.2011 20:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití f

Žádné komentáře:

Okomentovat