čtvrtek 9. června 2011

Samsung SpinPoint 1TB M8 klade na dietu, právě včas pro sezónu plavky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-spinpoint-m8-puts-1tb-drives-on-a-diet-just-in-time-for/:
Samsung SpinPoint M8
Problém s vysokou kapacitou pevných disků je, že jsou o velikosti a hmotnosti cihel, a stejně špatné pro házení ve skleněných domech, nebo ultratenkých notebooků. Samsung je hubnutí se nejšerednější disků i když se právě oznámila SpinPoint M8. Uvnitř této 1TB disku jsou dvojice 500GB ploten skladování, namísto tří 334megabajt ones nalezený ve většině řešení pro ukládání dat této velikosti. Pomocí AFT, Pokročilá technologie formát, Sammy byl schopný se hustotě a čalounění své nejnovější SpinPoint na štíhlé 9,5 mm tlustý (vaše průměrná 1TB disku je 12,5 mm). Jako bonus, zvýšená hustota také zvyšuje výkon a energetickou efektivitu, protože disky hlavy třeba přesunout méně. Pokud chcete udeřit jeden z poznámkového bloku si můžete vybrat jedno až za $ 129, a jsme si jisti, několik z nich najdou domov ty hubený " ultrabooks ", že Intel již hovoří nahoru. Podívejte se na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung SpinPoint 1TB M8 klade na dietu, právě včas, aby vyhovovaly sezónu koupání

Samsung SpinPoint 1TB M8 klade na dietu, právě včas, aby vyhovovaly sezónu koupání původně objevila na Engadget na st. 08.06.2011 22:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat