čtvrtek 9. června 2011

Rich Green, CTO společnosti Nokia, bere dovolenou pro 'osobní důvody'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/rich-green-nokia-cto-takes-leave-of-absence-for-personal-reas/:
Rich Green to jen s Nokia od roku 2010, dělat jeho cestu na vedení týmu v únoru, kdy Elopcalypse válcované přes Espoo. Jako CTO, bývalý viceprezident společnosti Sun Microsystems, je obviněn z vymezení Nokia technologie vidění , ať už je to hardware, software, uživatelské zkušenosti, cloud služeb, nebo vývojář programů. Tak jo, on je ten, při pohledu na to, co bude dál, co je za Windows Phone a S40. No, právě jsme dostali oficiální slovo od společnosti Nokia, že je vezme dovolenou na neurčitou dobu trvání "osobních důvodů". Samozřejmě, že by to mohlo znamenat cokoli - podnikání je vždy osobní , bez ohledu na ty prázdné bromidy hodil kolem, kdykoliv se něco stane odporný mezi firemní osobnosti. Příběh první zlomil ve finském deníku Helsingin Sanomat s odvoláním na dva nezávislé zdroje tvrdí, že pravděpodobně nebude návratu do společnosti. Zajímavé, nemyslíte?

Rich Green, CTO společnosti Nokia, bere dovolenou pro 'osobní důvody' původně objevila na Engadget na Čt. 09.06.2011 03:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Taloussanomat.fi | zdroje HS.fi | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat