čtvrtek 9. června 2011

DarbeeVision týmy s Sunflex k praní vašeho HDMI video, dát svůj obrázek z přidané hloubkou a čistotou

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/darbeevision-teams-with-sunflex-to-launder-your-hdmi-video-give/:
DarbeeVision Visual přítomnost technologie byla sprucing se pohyblivé obrázky na věky, ale až nyní, mohlo by jeho větší vizuální detaily a hloubku být přidány jen v post-processing. Nicméně, je tu nová verze, která funguje pomocí skenování 165 milionů pixelů za sekundu a aplikuje jeho vizuální voodoo v real-time. Je to firmware řešení, které lze dát do jakéhokoliv zařízení s procesorem a obrazovkou, a společnost je v současné době v jednání s výrobci televizních dostat své tech pečené dovnitř Darbee také spojil s Sunflex postavit Snakebyte-značkové modul, který se Darbee skutek externě jako HDMI pass-through. Ve své současné podobě, systém není připraven na hlavním vysílacím čase, jak je to složený ze tří obvodů sešroubovány v nemotorný balíčku. Když to na českém trhu koncem tohoto roku, firma tvrdí, že to bude v plastovém pouzdru o velikosti dálkového ovládání.

Dostali jsme vidět systém osobně na E3 2011 a zjistil, že výsledky budou směska. Podobně jako je RazorVision Belkin jsme viděli před lety, vizuální přítomnost slibuje, že váš obrázek více realistické a detailní. V demo jsme viděli, grafické louky těžil z posílení - jsme mohli vidět jednotlivé stébla trávy mával sem a tam s mnohem větší přehlednosti. Nicméně, hradby a tvarovaných oděvů vypadal jako někdo, zalomené do kontrastu s 11, který vytvořil vizuální příliš hluku pro naši zálibu. Dobrou zprávou je, že efekt je nastavitelná, takže můžete vytočit na úrovni podrobnosti, aby vyhovoval situaci a svého individuálního vkusu. Zní to dobře? No, mělo by zařízení lodi říjnu a maloobchodní asi 150 dolarů.

DarbeeVision týmy s Sunflex k praní vašeho HDMI video, dát svůj obrázek z přidané hloubkou a čistotou původně objevila na Engadget na St. 08.06.2011 18:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink |

Žádné komentáře:

Okomentovat