čtvrtek 9. června 2011

Virgin Mobile 4.1-palcový vítá Motorola Triumph, přináší Froyo na předplacené stranu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/09/virgin-mobile-welcomes-4-1-inch-motorola-triumph-brings-froyo-t/:
Neboj se, pay-as-you-go ventilátory - Virgin Mobile viděl klobouk tip vlastní v dnešní Sprint / událost Motorola v podobě Triumph, prostřední 4,1-palcový Android 2.2 sluchátko , že možná není úplně živě až to hyperbolické jméno. Přístroj má 2 GB vestavěný skladování, 512 MB RAM, pěti megapixelovým fotoaparátem, WVGA displej, 1400mAh akumulátor, A-GPS, WiFi Qualcomm MSM8655 CPU a HDMI výstup. Je také přichází pre-naložený s Virgin Live 2.0, hudební sociálních sítí funkce, která umožňuje uživatelům přístup k hudebním exkluzivní obsah - ne tak docela kol věci vítězství jsou vyrobeny z, ale je to určitě vítaným přírůstkem do předplacených trhu. Triumfální tisková zpráva po přestávce, která je triumfálně postrádá cenové / informace o verzi.

Pokračovat ve čtení Virgin Mobile 4.1-palcový vítá Motorola Triumph, přináší Froyo na předplacené stranu

Virgin Mobile 4.1-palcový vítá Motorola Triumph, přináší Froyo na předplacené straně původně objevila na Engadget na Čt. 09.06.2011 12:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat