sobota 4. června 2011

iTunes úniku navrhuje 'automatického stahování' nad-the-air aktualizace jsou zasílány v IOS 5

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/itunes-leak-suggests-automatic-download-over-the-air-updates-a/:
V vedení-až do letošní WWDC , my zatím víme tři věci určitě: Apple představí OS X Lion , iCloud , a ... automatické, přes-the-air app aktualizací pro IOS 5 , zřejmě. Při hledání aktualizace v iTunes, čtenář MacRumors narazil na tuto stránku, která se zmiňuje o "Automatic Download" funkce, která umožňuje bezdrátové synchronizaci. Také skutečnost, že Apple šel ven jeho způsobu, jak říkat "... pokud má přístroj automatického stahování povoleno apps" zajímalo, co z nás dělá jinak budeme brzy moci aktualizovat přes vzduch. Společnost má od roku vytáhli povídálek stránku v iTunes, ale MacRumors popadl screenshot, zatímco to bylo ještě živé. Vypadá to, že kočka je z pytle, ale my vám dáme vědět, kdy Zaměstnání & Co dělat to oficiální v pondělí .

iTunes úniku navrhuje 'automatického stahování' nad-the-air aktualizace jsou zasílány v IOS 5 původně objevila na Engadget na so. 04.06.2011 13:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MacRumors | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat