sobota 4. června 2011

MobileNotifier dev skoupeny Apple pro práci na IOS framework?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/mobilenotifier-dev-snapped-up-by-apple-to-work-on-ios-framework/:
Řekli jsme, že MobileNotifier nenápadné oznámení by mohlo být tou jedinou a nejlepší důvod, aby váš útěk z vězení IOS zařízení, a to zní jako Apple se mohou dohodnout, - Redmond Pie hlásí, že hlavní vývojář Peter Hajas byl unesen podnikové počítačové Cupertino v práci na IOS sám. Hajas psal, že on byl přestávku od MobileNotifier, a některé moderní detektivní práce vykopali zbytek - tence-zahalený odkaz na Steve Jobs, pípání, kde Kalifornie "ovoce" společnost, a nakonec údajně screenshot vstupu Hajas ' v databázi zaměstnanců Applu. Jsme mírně hořkosladký pocit, o celé věci, abych řekla pravdu, jako když jsme raději nebudu muset rozbít náš iPhone řetězy, představa, že je to všechno děje nyní naznačuje, že nebudeme vidět výrazně lepší oznámení v IOS 5 , přijde pondělí .

[Díky, Jeff]

MobileNotifier dev skoupeny Apple pro práci na framework IOS? původně objevila na Engadget na So. 04.06.2011 16:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Redmond Pie | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat