sobota 4. června 2011

YouTube zahrnuje Creative Commons licencí, promění váš cutesy kočička do mashup krmiva

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/youtube-embraces-creative-commons-licensing-turns-your-cutesy-k/:
YouTube zahrnuje Creative Commons licencí, promění váš cutesy kočička do mashup krmiva
Získávání materiálu z Mekkou virové video byla vždy trochu ošemetný - kdo ví, která vzteklý Beyonce fanoušek bude kousat, když ho a nakrájíme na kostky jejich Single Ladies hold video . Nicméně, YouTube nedávné přidání Creative Commons licencí možnost prostě dělal to mnohem jednodušší, aby se mashup bez šlápnutí na něčí Stiletto-sportovní prsty. Uživatelé se nyní dostali možnost vybrat si mezi standardní licenční YouTube nebo Creative Commons Attribution (CC BY) licence, které při výběru, automaticky přidá video ke knihovně podobně jmenoval videa, nyní k dispozici pro vaše potěšení řezání a titulkování. Přičítání je umístěn pod jakékoliv video získávání materiálu z Creative Commons knihovny. Mezi další profesní oblečení přidávat svá videa do bazénu CC jsou Al Jazeera a C-SPAN - kdo je připraven vidět rukavice Kitten a Sarah Palinová bitva to přes snížení daní? Nyní máte přístup Creative Commons knihovny přes editor videa YouTube .

YouTube zahrnuje Creative Commons licencí, promění váš cutesy kočička do mashup krmiva původně objevila na Engadget na so. 04.06.2011 08:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GigaOM | zdroje YouTube | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat