sobota 4. června 2011

Flexibilní bezdrátové nabíjení list by nakonec mohla změnit váš hubená džíny do síly kalhot (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/03/flexible-wireless-charging-sheet-could-eventually-turn-your-skin/:
Flexibilní bezdrátové nabíjení list by nakonec mohla změnit váš hubená džíny do síly kalhot (video)
Pokud jste ještě neslyšeli, bezdrátové nabíjení je v módě - auta , fotoaparáty , a, samozřejmě, mobilní telefony všechny těží z rostoucí technologie. Nyní tým vědců v Národním ústavu Japonska informačních a komunikačních technologií (NICT) jsou předváděl 2D přenosové soustavy, která by mohla změnit váš kapsy do bezdrátové nabíjecí stanice. Podle jeho tvůrců, "Když je vysoká frekvence 2,4 GHz signál vysílaný přes list, to se stane bezdrátovým vodivý předmět." Elektromagnetické vlny jsou zachyceny v listu a může být soustředěny v určitých oblastech, což umožňuje individuální aktivaci více zařízení, a tím zvýšit účinnost - systémy jako Qi v současné době vyžadují speciální vysílač na jednotlivá zařízení. NICT říká, že energie, které poskytuje, je stále ještě poměrně slabý - cca 1W - ale to má plány nakonec přinést technologii měkké tkaniny. Takže možná, že Snuggie nabíjecí stanice, které jste snil není tak nepraktické po všem.

Flexibilní bezdrátové nabíjení list by nakonec mohla změnit váš hubená džíny do síly kalhot (video) původně objevila na Engadget na pá. 03.06.2011 18:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigInfo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat