sobota 4. června 2011

Kinect hack promění váš obývací pokoj v šílené one-man dance laser techno party (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/03/kinect-hack-turns-your-living-room-into-a-crazy-one-man-laser-te/:
Kinect hack promění váš obývací pokoj v bláznivé taneční laser techno party
Viděli jsme, že podpora chirurgie , napomoci tomu, aby chytřejší roboti , a dokonce i dělat některé herní věci , ale upřímně, k čemu je správce, pokud nemůže palivo své bláznivé taneční párty techno? Vimeo uživatele Matt "Namethemachine" Davis zveřejnil video ukazující nové hack pro periferní s využitím jeho kamera-na základě detekce pohybu v kombinaci s Ableton Live, DMX protokolu, a chytřejší hackery k vytvoření one-man elektro-laser světelná show. Je snadné vidět to dostat trochu vymkne kontrole opravdu rychle v místnosti plné přebuzený klubu návštěvníky, ale pokud hledáte znovu komunální zkušenosti pro vás a vaše kočka ve vašem apartmán s jednou ložnicí, může to být jen letenku .

Pokračovat ve čtení Kinect hack promění váš obývací pokoj v šílené one-man techno dance party laser (video)

Kinect hack promění váš obývací pokoj v šílené one-man techno dance party laser (video) původně objevila na Engadget na Pá. 3.6.2011 20:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vytvoření digitální hudby | zdroje Vimeo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat