sobota 4. června 2011

PSN 'Welcome Back' balíček je tady, naše dlouhá globální noční můra je u konce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/03/psn-welcome-back-package-is-here-our-long-global-nightmare-is/:
Vítejte zpátky, prosím, to není nenávist nás
O frabjous den! Callooh! Callay! Vážně, dokonce několik editorů Engadget se chechtá na celé kolo v radosti. PSN a Qriocity služba byla obnovena v Americe, Evropě a Asii a na oslavu (a uklidnit kypící frustrace svých zákazníků) Sony zahájila svůj " Vítej zpátky "program. Chcete-li být způsobilé, budete mít členem před 20 dubna, ale jinak je to relativně kvalifikátor zdarma. Oheň se PlayStation Store a hlavu na "Welcome Back" kartu si vyzvednou pár hry zdarma (máte pět různých možností na PS3 a čtyři na PSP). Kromě toho každý dostane měsíc PlayStation zdarma Plus a tam je výběr "na nás" film nájemného k dispozici přes víkend. Existuje několik dalších zadarmo uklidnit masy příliš, stejně jako 100 volných položek v PlayStation Home, zatímco Aktuální Plus a Premium Music Unlimited účastníků získat 60 a 30 dnů reklamních materiálů, resp. Pokud máte jakékoli otázky, pálení ještě musí být zodpovězeny, podívejte se na poněkud zdlouhavý FAQ na zdroje odkaz a užívejte si! Není to každý den, že společnost právě hodí otevřít stavidla na věci zdarma.

PSN 'Welcome Back' balíček je tady, naše dlouhá globální noční můra je u konce původně objevila na Engadget na Pá. 03.06.2011 21:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje PlayStation Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat