sobota 4. června 2011

Vložit mince: Eyez 720p video-nahrávání brýle (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/insert-coin-eyez-720p-video-recording-glasses-video/:
V Vložit mince, se podíváme na nový vzrušující tech projekt, který vyžaduje finanční prostředky před tím, než mohou zasáhnout výroby. Pokud byste chtěli, aby hřiště projektu, prosím pošlete nám tip s "Vložit mince" jako předmět.


Poprvé jsme slyšeli o nahrávání videa Eyez brýle pojetí již v březnu , když ty známé černé rámečky zabalené 1080p fotoaparát, 16GB flash paměti, WiFi, a dvojí exawatt-třídy laserů (ok, udělali jsme, že poslední část up). Pojmenovaný pro jeho výrobek je "utopic vizi," ZionEyez má nyní prototyp s více uzemněný spec seznam, včetně 720p fotoaparát a 8GB paměti, spolu s mikro-USB a Bluetooth konektivitu pro livecasting na Qik nebo livestream - Truman Show styl. Bát nebudete moci sundat ty high-odstín čoček v noci nebo v přísně tajné (vnitřní) obchodní jednání? Můžete si vyměnit z vyměnitelného sluneční čočky pro jasný verzi, nebo hodit do vaší předpis za denního světla (zbarvené) nebo vnitřní příchutě, protože mnoho optických čoček obchodů akcie odpovídající velikosti. Dostupnost těchto 199 dolar Ray Ban klony HD je v současné době plánováno na podzim (za předpokladu, ZionEyez hity své finanční cíl), ale můžete před-objednat pár za 150 dolarů na Zion Kickstarter stránku.

Pokračovat ve čtení Vložit mince: Eyez 720p video-nahrávání brýle (video)

Soubor pod:

Vložit mince: Eyez 720p video-nahrávání brýle (video) původně objevila na Engadget na So. 04.6.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kickstarter | zdroje ZionEyez | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat