čtvrtek 2. června 2011

Intel Muzeum mě konečně dává svůj Facebook ego pozornost, jakou si zaslouží

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/intels-museum-of-me-finally-gives-your-facebook-ego-the-attenti/:
Jste zvládli umění high-cheekboned sebe-shot. Váš akutní chuť v íránské nové vlny kině je na plné zobrazení. Že dlouhonohá blondýnka, která jen tak náhodou objevit ve všech 200 z vašich fotografií Jarní prázdniny? Proč ano, vy dva si mají co se děje, ale upřímně řečeno, není to velký problém. Jste ani značku svého. Ano, pane, váš Facebook profil je v nejlepší formě - opravdová svatyně ke svému bezkonkurenční vtip, svůj divoký intelektuální zdatnosti a vaše nadpozemskou solipsismus. Ale je to dost? Je váš život opravdu dostat Stalinesque digitální oslavy tak bolestně si zaslouží? To jsou otázky, které jste se zeptat sami sebe předtím, než vešel do Intel 's muzeu Me - interaktivní reklamní kampaň pro Core i5 procesor, který má on-line ego-hladí na zcela novou úroveň dystopie. Jediné, co musíte udělat, je umožnit společnosti Intel app sklizeň vašich informací Facebook, a program začne curating "umění" výstava věnovaná svůj "život". Výsledkem je krátký video prohlídka své vlastní muzeum, plná heartstring-škubání hudby a potřebné koláže obrázek profilu. Je to jako chůze po MoMA, ale místo toho zíral na Lichtensteina nebo Pollock, jste upozorněni, řekněme, ty tři roky jste strávil s dívkou, která zlomila srdce a rozbil ji na kusy - nebo, víte, něco takového. Pokud jste na tento druh self-mučení, hit zdroj odkaz vytvořit vlastní.

Intel Muzeum mě konečně dává svůj Facebook ego pozornost, jakou si zaslouží původně objevila na Engadget na čt. 2.06.2011 07:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje Intel | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat