čtvrtek 2. června 2011

Creative Live! inPerson HD kamery nemá na palubě zpracování, není mléko vašeho procesoru

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/01/creative-live-inperson-hd-webcam-does-onboard-processing-doesn/:
Když Logitech a Microsoft vydala spoustu kamer HD v loňském roce, Skype odmítl potvrdit, je pro použití s HD videa volání služby. (To neznamená, že tyto webové kamery nebudou pracovat s HD Skype - je to, že Skype není záruka, že bude fungovat dobře.) A proč tento obrovský facka do tváře? Vzhledem k tomu, Skype bude jen potvrzuji, HD kamery, které přicházejí s onboard video zpracováním a tedy běží i na pozdní starých strojů. A to je přesně důvod, proč Creative následoval čelnou pozici ostatních výrobců, jako je FaceVsion a Freetalk v včetně vestavěný H.264 enkodér s jeho poslední oběť, udržování otřes-video a chill-axed CPU. Webová kamera má také flexibilnější automatickým ostřením a "quad mic" systém, který by společně měly umožnit uživatelům sedět jak daleko jako 10 metrů a ještě být viděn a slyšen jasně. Jediný problém? 150 dolar cenovka, která je podstatně více, než konkurence a jen o něco snazší než v tvář váš bratranec akné stavu na 720p. Pokud jste stále zájem i když, podívejte se na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Creative Live! inPerson HD kamery nemá na palubě zpracování, není mléko vašeho procesoru

Creative Live! inPerson HD kamery nemá na palubě zpracování, není mléko váš procesor původně objevila na Engadget na St. 01.6.2011 20:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Creative | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat