čtvrtek 2. června 2011

Netcom ukazuje microSD kartu s integrovanou dobrotou NFC (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide/:
Zde je zajímavý nápad od čínské společnosti s názvem Netcom: přidání NFC schopnost stávajících telefonů pomocí microSD. To je pravda, spíše než se spoléhat na externí Add-on , které zabírají porty, Netcom rozhodla, aby se vešly NFC čipů a jejich antény na běžné paměťové karty microSD, a přesto stále daří v nacpat až 8 GB paměti NAND ve stejnou dobu. Toto jistě zní pohodlné, ale tam jsou některé výhrady: první pravidlo je, že ani zadní kryt ani microSD karty by měla být vyrobena z kovu, a pak za druhé, všimli jsme si, že vzhledem k malé antény cívky, skenování by se mohla stát ošidné, pokud čtenář má malý snímací plochy - si musíte umístit váš telefon ve správné místo, a konečně, telefon potřebuje speciální pozadí aplikace pro komunikaci s obvody NFC.

Demo jsme viděli používá aplikaci Java běží na čínské dumbphone, a bylo nám řečeno, že Android bude další na řadě získat podobnou podporu. Bohužel, spotřebitelé nebudou moci vyzvednout jednu z těchto karet z obchodů, i když Netcom už pracujete s "top ten" výrobcem telefonu na kompatibilní zařízení v důsledku ve třech až šesti měsíců, takže zůstaňte naladěni. Hands-on video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Netcom ukazuje microSD kartu s integrovanou dobrotou NFC (video)

Netcom ukazuje microSD kartu s integrovanou dobrotou NFC (video) původně objevila na Engadget na st. 1.6.2011 17:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat