čtvrtek 2. června 2011

Sony NGP potvrzeno, že je zpětně kompatibilní s stažené hry PSP

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-ngp-confirmed-to-be-backwards-compatible-with-downloaded-ps/:
Tam byl trochu zmatek nad tím, co druh zpětné kompatibility Sony NGP bude mít, když to bylo oznámeno na začátku tohoto roku, ale vypadá to, že zvláštní tajemství nyní již uklizeno. Eurogamer uvádí, že NGP (nebo co to je nakonec jen) bude je skutečně kompatibilní s PSP hry - na stažení pouze odrůda, samozřejmě. A co víc, místo říká, že skutečně viděl Resistance: Retribution demonstroval na handheld, a že všechny PSP hry jsou provozovány pomocí software emulátor, který vám umožní zapnout nebo vypnout převzorkování na aby vyhovovala vašim požadavkům - hry se také budou moci využít je duální analogové NGP hole (k ovládání vaší postavy pohled v odporu, například). Jak poznamenává Eurogamer, že to zní podobně jako Sony remastering úsilí pro PSP titulů na PS3, které také slibuje přidat kříž-zařízení hratelnost. By mohl také dostat v NGP v tomto aktu? Měli bychom vědět více na E3 příští týden.

Sony NGP potvrzeno, že je zpětně kompatibilní s stažené hry PSP původně objevila na Engadget na Čt. 02.06.2011 16:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Eurogamer | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat